Residence
Code #00000013
Delivery 01.09.2024.
City Antalya
Location Alanya
Room 1+1, 2+1, 3+1
M2 0 m² - 0 m²

Explanation

Novi projekt u predjelu Turkler, smješten na brdu sa prekrasnim pogledom na more, udaljenost od mora je samo 200 metara!

Područje je prepoznatljivo po živahnoj infrastrukturi, novim trgovačkim centrima, restoranima i netaknutoj prirodnoj ljepoti koja ga okružuje.
U blizini ovog objekta možete prošetati parkom prirode, opustiti se ili se baviti sportom u borovoj šumi i udisati cist zrak. Predivna lokacija stambenog kompleksa na brežuljku pruža panoramski pogled na more i okolnu prirodu. Stambeni kompleks je udaljen samo 45 minuta vožnje od aerodroma Gazipaša i 100 km od aerodroma Antalya.
Struktura se sastoji od 6 blokova trospratnih blokova od 99 stanova, dizajniranih da zadovolje svačiji ukus, zadovoljavajući želje i potrebe svakoga.
Ukupna površina teritorije na brdu je 10069 m2. Neki od naših apartmana imaju vlastitu baštu i bazen. Vrste stanova u našem projektu 1+1, 2+1.
3+1 dupleks sa baštom i privatnim bazenom bez, 2+1 dupleks sa baštom i privatnim bazenom bez.
Magic Hill Residence ima mnogo funkcija koje osiguravaju vašu udobnost za ispunjen, sretan i zdrav život sa svim društvenim sadržajima.
● Teretana
● Wellness i SPA centar
● Restoran
● Igraonica
● Kino sala
● Teniski teren
● Dječiji klub
● 2 olimpijska bazena
● Dječiji bazeni
 ● Prostori za roštilj
● Amfiteatar
● Bioskop na otvorenom
● Jacuzzi
● Relax bazen
● Privatna područja za sunčanje za vašu porodicu i još mnogo toga.
Ovaj projekat će biti izveden na prvoklasnom nivou, ne samo u pogledu arhitekture i popunjenosti društvenih objekata, već i u pogledu materijala i građevinskih radova. Fasade zgrada će biti u potpunosti toplotno i zvučno izolovane, što će obezbediti visok stepen uštede energije.
Susjedni zidovi će takođe biti zvučno izolovani. Prozori svih apartmana gledat će na Sredozemno more, luku i planine Taurus. Za udobnost, privatnost, relaksaciju i mir, bašte i društveni sadržaji nalaze se na različitim nivoima kompleksa.
U stanovima i na cijeloj teritoriji koristiće se najsavremenije tehnologije, kao što je optički internet i bezbednosni sistem će biti obezbeđen od strane privatnih izvođača i integrisan u sistem "pametne kuće". Razmislili smo o mnogim detaljima, kao što su sistemi kontrole pristupa prepoznavanju lica i ultra tihi liftovi koje možete pozvati direktno iz svog stana.
Stanovnici Magic Hill Residencea imat će i pravo korištenja privatne plaže, do koje se može doći kroz podzemni prolaz. Plaže našeg regiona poznate su kao najbolje na obali Alanije.
Datum završetka 6 blokova 01.09.2024.
 
3 odvojena bloka na 3D fotografiji su poseban kompleks sa sopstvenom infrastrukturom, čiji će datum završetka biti 12.01.2024.

CIJENE OD 145.000 EURA



For Residential and Commercial Properties

Our trained staff is at your service.